Van een huis een thuis maken, da’s de rode draad doorheen mijn carrière. Als binnenhuisstiliste word ik al meer dan 30 jaar intens gelukkig van woonkamerinrichting, halmeubilair, exclusieve binnen- en buitendecoratie, … Jouw woonkamer of inkomhal een geweldige make-over geven en je nog gelukkiger laten zijn in je unieke cocon, daar doe ik het voor. En daar haal ik tonnen energie uit.

De showroom van fucsiableu biedt je de kans om leuke deco objecten, meubels en kleuren te ontdekken. Spring zeker eens binnen voor een inspirerende babbel of contacteer me gerust.

Klaar om van je huis een echte thuis te maken? Een thuis met jouw unieke DNA en vele creatieve toetsen?

PS: Je vraagt je waarschijnlijk af: ‘Vanwaar de naam ‘fucsiableu’?’ Wel, ik wou iets anders dan ‘binnenhuisarchitectuur’ of ‘interieurspecialist’ in mijn bedrijfsnaam. En zonder kleuren, geen inrichting, meubilair of decoratie … Dus waarom geen kleuren in mijn bedrijfsnaam gebruiken? Fuchsia is één van mijn lievelingskleuren. En blauw, daar heb ik ook een serieus boontje voor. Toch fijn om mijn lievelingskleuren te integreren in mijn job, niet?

fucsiableu_MartineVanderDoodt