Meubelen

Gebouwen, ruimtes komen tot leven, ze groeien en veranderen, ze zijn gebouwd om in te leven en niet alleen om naar te kijken.

Het inrichten van iemands leefruimte is een daad van kennis en creativiteit.

Het betekent het begrijpen van onze verlangens en behoeften door het vinden van een mooie invulling door de zorgvuldige selectie en plaatsing van meubelen en decoratie.

Het gaat over de zoektocht naar objecten die overeenkomen met emoties, smaken, passies en ideeën.

Met volle overtuiging stel ik mijn top 3 voor ….

CONDE HOUSE

Link naar de website:
www.condehouse.de

Conde House ontwerpt en maakt meubelen met een grote dankbaarheid voor wat de natuur hen geeft.

Het prachtige bos van Hokkaido vormt het uitgangsbord van Conde House.

Een combinatie van vakmanschap, hout en precisie. Deze 3 elementen vormen de basis voor een unieke en exclusieve creatie. De ambitie voor traditionele Japanse stijl, een internationaal design en de aspiratie voor edele en natuurlijke materialen met moderne technieken.

IFDA “International Furniture Design Fair ASAHIKAWA” telt 35 leden van houtsnijkunstenaars tot meubelfabrikanten. Volledig gewijd aan de houtsnijkunst , liefde voor detail met een zeer hoge kwaliteit zijn waarden van het Japanse vakmanschap die tot op heden bewaard zijn gebleven.

Reeds 50 jaar is Conde House verwant met de Duitse stijlrichting en Scandinavische design.

Twee verschillende culturen, De Japanse houtsnijkunst en de Duitse Bauhaus stijl hebben hun bekende designers de inspiratie gegeven om mooie, tijdloze collecties te creëren.

SCULPTURE YEUX

Link naar de website:
www.sculpturesjeux.com

De wens om te spelen met vorm heeft Sculptures Jeux ’s filosofie gevormd en heeft geleid tot een ontwerpstijl die functioneel is en doordrongen van beweging, kleur en  de mogelijkheid tot transformatie.

Hun waarden , de grootste aandacht voor details en constant geavanceerde ontwikkeling, vormen een integraal onderdeel van hun creaties, die op hun beurt veelzijdige tools zijn die niet alleen naadloos in hun omgeving samensmelten, maar ook een onderdeel worden van ons dagelijks leven.

YOMEI

Link naar de website:
www.yomei.de

Een mix van artistieke ambitie en een gezonde dosis pragmatisme. Fijne contouren, kwalitatief hoogwaardige materialen, nauwkeurige afwerking en intelligente ontwerpen!